Login

Partneri

Poziv na predavanje Monice Fusich - Henry Madden library : Organization case study

Predavanje Monice Fusich s Kalifornijskog državnog sveučilišta (California State University, Fresno) naslova "Henry Madden Library - Organization case study" u organizaciji Knjižnice Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Predavanje će se održati u ponedjeljak 19. svibnja 2014. godine s početkom u 13 sati u Konferencijskoj dvorani na drugom katu Knjižnice.

Monica Fusich voditeljica je Informacijske službe Henry Madden Library te specijalna asistentica Dekana za pitanja vrednovanja knjižnica i digitalne pismenosti. Vodi programe i projekte vezane uz informacijsku i digitalnu pismenost. Dugi niz godina predaje razne kolegije na Sveučilištu, a osmislila je i 4 e-modula informacijske pismenosti koje pohađa više od 7000 studenata godišnje.

U svome predavaju Monica Fusich će, kao Fulbrightova stipendistica na studijskom boravku na FFZG, predstaviti organizaciju Kalifornijskog džavnog sveučilišta te nedavnu reorganizaciju Henry Madden Library. Posebnu će pažnju posvetiti promjenama u programima informacijskog opismenjavanja.