Login

Partneri

Home

CUC 2010:"Novi izazovi"

  • Category: Latest
  • Published: Sunday, 11 April 2010 22:00
  • Hits: 6250

...prenosimo...

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet poziva na prijavu radova za 12. CARNetovu korisničku konferenciju CUC 2010:"Novi izazovi".

Vrijeme održavanja konferencije: 15. - 17. studenoga 2010.

Mjesto održavanja: Split, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje
Rok za prijavu radova:18. svibnja 2010.

Read more: CUC 2010:"Novi izazovi"

Dobro došli na portal Knjižnice.info

  • Category: Latest
  • Published: Friday, 05 June 2009 12:07
  • Written by librarian
  • Hits: 7889

Portal www.Knjižnice.info službeno je počeo s radom 5. lipnja 2009. godine. Dakle, novi smo i još u fazi uhodavanja. Molimo vas da budete strpljivi i da nam dobronamjerno ukažete na eventualne propuste.

Uključite se u rad portala prilozima iz svojih knjižnica, literarnim uratcima, fotografijama... Ukratko, pišite o svemu što vas zanima. Družite se na forumu i razgovarajte na ShoutBoxu.

Dobro došli!

 

FESTIVAL PROČITANIH KNJIGA BOOKTIGA

Kazališnom predstavom "Stilske vježbe" u četvrtak u 19.30 sati u gradskom kazalištu službeno počinje peto izdanje porečkog međunarodnog festivala pročitanih knjiga Booktiga koji će se na Trgu Marafor odvijati od petka 11. do nedjelje 13. svibnja.Zanimljivost je što će publika za predstavu, umjesto kupnje ulaznice, ulaz "plaćati" donacijom jedne pročitane knjige. Kako je najavila ravnateljica porečke Gradske knjižnice, organizatora festivala, Irides Zović, Booktiga se ove godine odvija u znaku ženske književnosti, a okosnica jubilarnog izdanja festivala i ovaj će put biti prodaja pročitanih i rabljenih knjiga.Uvertira u festival je mali knjižni sajam Booktižin, koji će se od danas pa sve do početka i tijekom trajanja festivala odvijati na Maraforu i na kojem će od 10 do 18 sati posjetitelji moći kupovati, mijenjati i darivati pročitane knjige. Sav prikupljeni prihod namijenjen je kupnji računalne opreme za knjižnični stacionar koji će biti smješten u društvenim prostorijama u Červar Portu.

Read more: FESTIVAL PROČITANIH...