Login

Partneri

Uzmite besplatno dionice nove društvene mreže

  • Category: Vijesti
  • Published: Wednesday, 08 October 2014 23:00
  • Written by librarian
  • Hits: 2328

Cilj GlobAllShare nije samo omogućiti besplatno korištenje za korisnike, već i da osjete dio globalne zajednice sami i time što će ga oblikovati kako smatraju da je to prikladno. Zato GlobAllShare osigurava vlasnički status svakom korisniku u obliku besplatnih dionica tijekom pre - organizacijeske faze.

Otvorite OVDJE svoj profil i uzmite svoje besplatne dionice!

Treba napomenuti da korisnici mogu steći GlobAllShare akcija samo za vrijeme trajanja pre-organizacije, u skladu sa svojim performansama, dakle, na globalnom pokretanje poduhvata samo oni će imati akcije koji su doprinijeli razvoju GlobAllShare.

 

Nakon pokretanje ulaganja daljnje akcije se neće izdavati, tako da dionice možete kupiti isključivo od onih koji su bili uključeni u globalnom uspostavljanju mreže i dobili dionice za njihov doprinos.

 

 

 

Zaradite vlastite dionice

Vi možete također dobiti svoje dionice u GlobAllShare zajednici jednostavno tijekom pre-organizacijske faze. Sve što trebate učiniti jest pozvati svoje prijatelje i poznanike na GlobAllShare web stranice.

 

Ako ste pozvali pet svojih prijatelja uspješno, dobit ćete 1 GlobAllShare udio odmah. No, možda ne dobijete samo dionice nakon poziva svojih poznanika, ali nakon svakog daljnjeg pozvanog korisnika od svojih prijatelja i, štoviše, nakon poznanika svojih prijatelja također, jer kroz 7 naknadnih razina nakon svakog od svojih prijatelja, koji realizira 5 uspješnih pozivnica ćete također dobiti još 1 GlobAllShare udjel.

 

Imajte to na umu da možete dobiti dodatne dionice svaki dan do globalnog odlaska.

Prijavite se na svoj račun svaki dan i dobiti ćete doznačene dodatne dionice svaki dan.